Ασημένιο Δαχτυλίδι επιχρυσωμένο με διπλέτα από Ροδοχρωσίτη και Κρύσταλλο Χαλαζία

200,00

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ασήμι 925 επιχρυσωμένο και διπλέτα από Ροδοχρωσίτη και Κρύσταλλο Χαλαζία, σε σχήμα δάκρυ. Η διπλέτα αποτελείται από δύο στρώματα πετρωμάτων. Το κάτω πέτρωμα είναι Ροδοχρωσίτης και το πάνω πέτρωμα είναι Κρύσταλλο Χαλαζία.

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πετρώματα Ροδοχρωσίτης, Κρύσταλλο Χαλαζία 

Μέταλλο Ασήμι 925 επιχρυσωμένο

Χρώμα Πετρωμάτων Ροζ αποχρώσεις (Ροδοχρωσίτης), Διαφανές (Κρύσταλλο Χαλαζία)

Διαστάσεις Πετρώματος ~ 2cm x 1cm x 1cm (υ x μ x π) 

Σχήμα Πετρώματος Δάκρυ

Νούμερο Δαχτυλιδιού  53,5 (13,5)

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ

Ροδοχρωσίτης Το όνομά του προέρχεται από την αρχαία Ελληνική λέξη «ροδόχρους», η οποία χαρακτηρίζει το χρώμα του. Ανήκει στη κατηγορία των ανθρακικών ορυκτών στην ομάδα του ασβεστίτη και είναι ένα άλας του μαγγανίου. Χαρακτηρίζεται από τριγωνικό σύστημα κρυστάλλωσης και σκληρότητα 3,5-4 στη κλίμακα Mohs. Ο Ροδοχρωσίτης προέρχεται κυρίως από τις ΗΠΑ, το Περού, το Μεξικό, την Αργεντινή, τη Ρουμανία και τη νότια Αφρική.

Κρύσταλλο Χαλαζία Το όνομα του προέρχεται από την Ελληνική λέξη “χάλαζα”, η οποία σημαίνει χαλάζι, λόγω του ότι στην αρχαιότητα αρκετή πίστευαν πως είναι στερεοποιημένο νερό. Είναι ένα ορυκτό του πυριτίου, το οποίο χαρακτηρίζεται από τριγωνικό/εξαγωνικό σύστημα κρυστάλλωσης και σκληρότητα 7 στη κλίμακα Mohs. Ο Χαλαζίας μπορεί αν βρεθεί σε διάφορες χώρες εκ των οποίων είναι η Βραζιλία, οι ΗΠΑ, η Σρι Λάνκα, η Ινδία και η Μαδαγασκάρη.

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ

Ροδοχρωσίτης Παρέχει ενέργεια, ζωντάνια, ευεξία, δημιουργικότητα, χαλάρωση, ισορροπία, καλή διάθεση και χαρά. Ενισχύει την θετική σκέψη, την αυτοέκφραση, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Ενθαρρύνει την εξωτερίκευση των συναισθημάτων και χαρακτηρίζεται ως σύμβολο αγάπης και συμπόνιας. Αποβάλλει το άγχος και διαλύει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Επιπλέον, πιστεύεται ότι ο Ροδοχρωσίτης εξισορροπεί το ορμονικό σύστημα, κάνει καλό στην όραση, το δέρμα και καταπολεμάει τα προβλήματα του αναπνευστικού, της καρδιάς και του αίματος. Στο ζωδιακό κύκλο ο Ροδοχρωσίτης αντιστοιχεί στο ζώδιο του Λέοντος, του Σκορπιού, του Αιγόκερου, του Παρθένου και του Ταύρου.

Κρύσταλλο Χαλαζία Προσφέρει καλή διάθεση, θετική ενέργεια, προστασία, δύναμη, θάρρος, ζωτικότητα και ανανέωση. Χαρακτηρίζεται ως σύμβολο του πλούτου και της αφθονίας. Αποβάλλει το στρες, το άγχος, τις φοβίες, παρέχοντας ηρεμία γαλήνη και αρμονία. Θεωρείται ο “βασιλιάς” των θεραπευτικών λίθων. Πιστεύεται ότι φέρνει το σώμα σε ισορροπία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ανακουφίζει από ημικρανίες και προβλήματα του εντέρου. Στο ζωδιακό κύκλο το κρύσταλλο χαλαζία αντιστοιχεί στα ζώδια του Ζυγού, του Λέοντος, του Ταύρου, του Υδροχόου και του Κριού.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,1 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ασημένιο Δαχτυλίδι επιχρυσωμένο με διπλέτα από Ροδοχρωσίτη και Κρύσταλλο Χαλαζία”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop