Επιστροφές και Ακυρώσεις

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράζετε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Το προϊόν αυτό μπορεί, είτε να αντικατασταθεί με άλλα ίδια προϊόντα με τα παραγγελθέντα, είτε να επιστραφούν τα χρήματα σας πίσω.

Στη περίπτωση που επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος, τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και αποστολής του προϊόντος που έχει επιλεχθεί για να αντικατασταθεί το αρχικό προϊόν βαρύνουν το πελάτη.

Στη περίπτωση που επιλέξετε την επιστροφή των χρημάτων σας, η χρέωση βαρύνει τον πελάτη, θα σας επιστραφεί το ποσό που είχατε πληρώσει για το προϊόν, αφαιρούμενων των εξόδων αποστολής που είχε καταβάλει η TALOS κατά την αποστολή του. Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας τα υπόλοιπα χρήματα μπορούν, είτε να πιστωθούν στον λογαριασμό σας για επόμενη αγορά, είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται επιστροφή του προϊόντος με χρέωση του πελάτη και το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (πχ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) και πλήρη τη συσκευασία του.

Αν τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων.

Επιπλέον, σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα μας σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή/και σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες αποδεδειγμένα υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν που σας παραδόθηκε ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του, τότε έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή να ζητήσετε την επιστροφή του καταβληθέντος τιμήματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής (και αποστολής σε περίπτωση αντικατάστασης) βαρύνουν την TALOS .

Η  TALOS ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητά της, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια. H επιστροφή του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό την ρητή προϋπόθεση ότι το προς αλλαγή προϊόν παραμένει άθικτο και αχρησιμοποίητο.

Στη περίπτωση επιστροφής και αντικατάστασης του προϊόντος μπορείτε να το αλλάξετε με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε.

Αλλαγή για δεύτερη φορά, είτε αλλαγή των ήδη αλλαχθέντων προϊόντων δεν επιτρέπεται. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής του προϊόντος, θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, να βρίσκεται στη κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη πλήρες, χωρίς φθορές , η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί η από μέρους σας άμεση επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσω E-mail, την ημέρα παραλαβής ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη. Αν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος, σας παρακαλούμε στο Ε-mail που θα μας στείλετε να γράψετε με ποιό προϊόν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το αρχικό σας προϊόν. Για λόγους υγιεινής δεν πραγματοποιούνται επιστροφές στα σκουλαρίκια.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop